YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

25 Şubat 2010

SEDEF,ONİKS VE MERCAN


Beyaz şifon bluzun üstüne de bir kolye yaptım.Eminönü marputçularda o kadar çok seçenek var ki takı malzemesiyle ilgili. Bu işin meraklılarına kesinlikle gitmelerini tavsiye ediyorum.

BEYAZ ŞİFON BLUZUN FOTOĞRAFLARI

Nihayet fotoğraflarıyla beyaz şifon bluz...


22 Şubat 2010

GRİ VE PUDRA RENGİ!!

Bu yazın en çok kullanılan renkleri herhalde gri ve pudra rengi. Yeni sezonu açan her mağazada bu renkleri gördüm ve çok beğendim. Bu fotoğraflar ipekyol'dan.

Sağdaki bluzun fırfırları benim diktiğim ama bir türlü fotoğrafını çekemediğim bluza çok benziyor. Hazır kalıbı varken bir de pudra rengi mi diksem acaba?
alttaki kombinler de çok hoş gerçekten.

Aslında zarada da çok güzel şeyler gördüm ama internette çok az fotoğraf vardı 2010 ilkbahar koleksiyonundan. ama bulursam en yakın zamanda paylaşacağım.

17 Şubat 2010

ARMİNE EŞARP




Armine'nin son iki üç yılda kendini çok geliştirdiğini düşünüyorum.Hem başörtüleri hem de kıyafet koleksiyonu tesettür modasında bir boşluğu dolduruyor bence.Bu fotoğraflar da koleksiyondan beğendiklerim. Bir de küçük bir sır : bu eşarpları Eminönü'ndeki yerinden (çok küçük defolarıyla) 35-40 lira fiyatlarla alabilirsiniz.Koleksiyonun tümü için tıklayın!

8 Şubat 2010

YAVRULARIM BÜYÜDÜ!

Bu kadar zamandır yazmamamın bir nedeni vardı. Furkan ve Yusuf 15 gün önce sünnet oldular ve evde küçük bir mevlit töreniyle bunu kutladık. Çocuklara ve kendime en son diktiğim kıyafetler o gün içindi ama ben kendimi de çocukları da bir türlü fotoğraflayamadım :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...