YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

31 Mayıs 2010

İSRAİLİ KINIYORUZ


israili insani yardım gemilerine yaptığı kanlı saldırıdan dolayı kınıyorum. Gemideki kardeşlerimiz için dua edelim...

27 Mayıs 2010

YAZLIK ELBİSE 2





Aynı kalıptan bu sefer astar değil elbise dikeceğim.Bursa dan aldığımız bu çok güzel kumaştan bakalım nasıl bir elbise çıkacak?

26 Mayıs 2010

MARKAFONİ



Markafoniden ilk alışverişim. Kargo için çok bekledim ama t-shirt istediğim gibi geldi.Fiyatlar gerçekten inanılmaz oluyor. siteye bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Markafoni davetiyesi için tıklayınız.

YAZLIK ELBİSE


Bu postta bahsettiğim elbise astarının üstüne nihayet elbiseyi dikebildim. aslında bursaya gitmeden önce bitirmiştim ama tembellik yüzünden yayınlayamadım :)kalıp burdanın mayıs 2010 sayısından ama ben kalıptaki kolları eklemedim.astarı süslü olduğu için elbisenin eteğini astardan 5 cm kadar kısa tuttum ki o güzel astar da gözüksün.Üzerimde de fotoğraflamak isterdim ama olmadı belki başka postta...

20 Mayıs 2010

BURSA'DAYIM

19 mayısı fırsat bilip Bursa'ya kaçtık yine.Bugün hayvanat bahçesine,botanik parka ve sukay parka gittik.Bisiklet kiraladık,piknik yaptık ve bir günlük bir keçi yavrusu gördük işte fotoğraflar...







17 Mayıs 2010

ELBİSE ASTARI






Uzun zaman oldu yazmayalı,bahar/yaz rehaveti başladı bile bende. Burada fotoğrafı olan desenli tülden elbiseyi yapmak için önce içine bir astar dikmem gerekti. İncecik ve vualdan olduğu için tüm elbiselerin içine giyilebilir. Belki de içine astar giyip elbise olarak da giyebilirim:) kalıp burdanın mayıs sayısından.

11 Mayıs 2010

BÜYÜK BEDEN BLUZ






İlk defa büyük beden bir kıyafeti becerebildim :)) model burdanın mart 2008 sayısından. kumaş tiril tiril bir kot. yaka kısmında kot kumaşın tersini kullandım. kumaşın tersinden bir de düğmeleri bastırmayı düşünüyorum. yine düğmesiz bir kıyafetle sizi başbaşa bırakıyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

1 Mayıs 2010

UZUN TUNİK





kardeşime bugün diktiğim uzun tunik.düz bir tunik kalıbının yanlarına koltukaltından başlayan bir üçgen ekledim.yine düğme yok. o kadar üşeniyorum ki bu işe :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...