YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

21 Mayıs 2012

VE SIRADA İKİNCİ TATLI YAZLIK ELBİSE

Beğenilen şeyler dikmek gibisi yok :) iş ticarete dönüştüğü halde hala aynı heyecanla dikiyorum. Hatta bu arkadaşıma bir elbise daha dikeceğim yakında . bu elbisenin kumaşı da vual gibi ama sanırım ipek karışımlı. tamamen astarladım çünkü çok çok ince bir kumaştı. bu elbiseyi nasıl buldunuz ? bu arada haftaya finallerim için bana dua edin, bütünlemeye kalmayayım ki biran önce dikiş dikmeye devam edeyim...

15 Mayıs 2012

YAZLIK ELBİSE BİTTİ 1

ilk elbise v yakalı cepli ve truvakar kollu , kol dışında kalan kısımlarını da astarladım. diktiren arkadaşımın ayrıca bana modellik yapmasına da sevindim. inşallah güzel günlerde kullanır.

9 Mayıs 2012

YAZLIK ELBİSELER

İki yazlık elbise dikiyorum sipariş üzerine.biri mavili çiçekli kısa kollu diğeri d e siyah üzerine krem rengi gùllerin olduğu bu yarı ipekli kumaşla yapacağım kolsuz elbise. İkisini de astarlamayı düşünüyorum. İnşallah diktiklerim sahibini mutlu eder:)

5 Mayıs 2012

İKİNCİ MONT DA BİTTİ :)

Dikemediğim zamanların acısını çıkarttım. saatlerce dikiş diktim ve bitirdim çok şükür .şimdi sıra yorumlarınızda...




4 Mayıs 2012

İKİNCİ MONTA BAŞLADIM

çok şükür Yusuf'un montuna başladım. kumaş yine yağmurluk kumaşı , yine grogren kurdeleyle süsledim ama bu sefer sarı-lacivert. arkasına da pegasus yazmamı istedi ben de geçen postta bahsettiğim gibi ojeyle yazdım, sabırsızlıkla bitirmeyi bekliyorum.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...