YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Temmuz 2012

BU RAMAZAN RUHLARIMIZI DOYURALIM

Ramazanın her sene daha uzun günlere gelmesiyle yapılan konuşmalar beni çok rahatsız ediyor. yok efendim nasıl oruç tutacağız, susuzluğa nasıl dayanacağız, iftarda nasıl sofralar hazırlayacağız derken o mübarek ay, içinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran bu güzel ay ona dokunamadan geçiyor üzerimizden:( rabbimizin bize nimet olarak verdiği herşeyi , her ibadeti bir BORÇ a indirgiyoruz. Namaz borcumuz kılmak zorundayız, oruç tutulacak ama bize kalsa kışın tutardık. sanki rabbimizin bu ibadetlere ihtiyacı varmış gibi borç ödediğimiz için rahatlıyoruz sanki ve asıl önemli noktayı kaçırıyoruz. hepsi bizim biraz daha iyi bir insan olmamız için fırsattır, rabbimizin bizi yaratmakla kalmayıp, bize doğru yolu gösterdiğinin işaretidir bu güzel günler. inşallah bol bereketli bir ramazan geçiririz, bir adım daha yaklaşırız rabbimize, ağzımızdan girene dikkat ettiğimiz kadar ağzımızdan çıkana da dikkat ettiğimiz bir ramazan olur inşallah. dedikoduyla kaba sözlerle boş laflarla orucumuzu değersizleştirmeyiz inşallah. hepinize hayırlı zamanlar aşağıdaki kitaplar da bu ramazanda okumak istediklerim, meallere sahurda başladım, hz. aişeyi anlatan kitap da çok öğretici oldu benim için. siz neler okuyacaksınız bu ramazan paylaşır mısınız?

7 Temmuz 2012

İLK ÜRÜNÜMÜZLE KARŞINIZDAYIM

Mercan rengi vual ve krem rengi dantelle dikilmiş uzun kollu 38 beden tunik. arka uzunluğu 100 cm yani rahatlıkla pantolonların üzerine giyilebilir, kollarına da yakasına koyduğum dantelden koydum içine ince lastik diktim. beli içinse aynı kumaşlardan bir kemer yaptım. kargo dahil fiyatı 68 lira. beğendiyseniz bana mail atıp hesap numarası isteyebilirsiniz. şimdi yorumlarınızı bekliyorum :) serapdemirsoy@gmail.com

5 Temmuz 2012

TESETTÜRE UYGUN KIYAFETLER "DéMODé 'DE

Bismillah diyerek başlıyorum, eğer hakkımda hayırlı ise bu işi yapmak istiyorum. tesettür kıyafeti sattığını iddia eden, bol bir tunik, uzun bir etek adam gibi abiye bulamadığımız yerlerden olmamak için bismillah diyorum ve başlıyorum. Mağazanın adı "Démodé" çünkü modayla işim yok tek istediğim ihtiyaçlara cevap verebilen eli yüzü düzgün, içinde kendinizi iyi hissedebileceğiniz kıyafetler dikmek. 15 yıldır kendime ve yakın çevreme diktiklerimden sizlere de dikmek için buradayım artık. ilk ürünümüz mercan rengi kendinden çizgileri olan vual kumaş ve dantelle dikilmiş tunik olacak inşallah. en yakın zamanda burada paylaşacağım benim için dua ediniz.

3 Temmuz 2012

TESETTÜRE UYGUN HAŞEMA

Piyasada istediğini bulamadığı için dikişe başlayan biri için normal bişey plaj kıyafeti dikmek. her ne kadar bu sene hazır olarak daha tesettürlü modelleri görmüş olsam da bu sefer de fiyat olarak tatmin etmedi beni. bu haşemeyı kız kardeşim için diktim malesef buruşuk halinin fotoğrafları var idare edin :) tatil postu da yakında gelecek kısa ama güzel bir tatil oldu fotoğraflarıyla birlikte paylaşacağım inşallah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...