YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Eylül 2009

YEŞİL ELBİSE/BLUZ




Cumartesi pazarından dayanamayıp aldığım kumaştan diktim. Fırfırlı bir bluz dikmeyi ne zamandır istiyordum. Yaz için biraz koyu bir renk oldu ama ben çok beğendim bu rengi. Kot pantolonla spor, tek başına şık bir elbise oluyor. beline de kendi kumaşından bir kemer yaptım kenarlarını ekstaforla süsledim, bu ara ne kadar sık kullanıyorum bu malzemeyi. Çok kullanışlı birçok rengi var özellikle esnek kumaşların esnememesi için kullanılıyor ama ben daha çok süsleme amaçlı kullanıyorum. Kollarına minikmimik'ten öğrendiğim gibi geçirdim lastiği.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN


Tüm İslam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.İnşallah hepimiz için hayırlara vesile olur...

19 Eylül 2009

UĞUR BÖCEKLİ BROŞ


Bu broşu diktiğim yeşil elbise/bluzun kumaşından yaptım çantama taktım. yeşil elbise/bluzu yakında burada yayınlayacağım.

17 Eylül 2009

BEZ ÇANTA




Geçen cumartesi pazardan aldığım kumaştan bahsetmiştim. İçini kapitonetle astarlayıp bir çanta yaptım. İçine küçük fermuarlı bir göz yaptım onun dışında kapatmaya gerek duymadım. Üstünü de ektraforla süsledim. Uzun zamandır çanta dikmiyordum bana ilk gençlik yıllarımı hatırlattı :)

13 Eylül 2009

BEYAZ TUNİK BİTTİ




Beyaz tuniği bitirdim bakalım beğenecek misiniz? eşim şişman gözüktüğümü söylese de aldırmadım çok içime sindi.

12 Eylül 2009

CUMARTESİ PAZARI GANİMETLERİ




Bugün yağmur yağmadan önce cumartesi pazarındaki işimi bitirebildim Harika kumaşlar vardı yine. Bu yeşil siyah çizgili kumaşı 2 liraya aldım. sanırım iki buçuk metre kadar . Diğer kumaş da çanta yapmak için. diktiğimde hepsini fotoğraflayacağım. Kumaşın üzerindeki mandallar da 1 lira:) ha bi de eşim için bir t-shirt aldım o da 5 lira.

BEYAZ TUNİK


Yaz bitti yazlık kıyafetler bitmedi. bu biyeyi pazarda gördüğümde aklıma denizci stilinde bir tunik geldi. dikmeye başladım bakalım ne zaman bitecek.resimde belli olmuyor kumaş beyaz renk penye. altına da ince bir ekstrafor aldım esnememesi için.

9 Eylül 2009

DANTEL BLUZ




Kardeşimin düğünü için dikiş dikmeye başladım. İlk diktiğim bu kahverengi dantel bluz. Aslında anneme diktim ama onun üzerinde değil kuzenimin üzerindeyken çektim fotoğrafları. Bakırköy cumartesi pazarının ne büyük nimet olduğunun bir ispatı daha. Bu bluz bize her şeyiyle 8 liraya mal oldu. kalıbı burda dergisinin eylül 2009 sayından çıkardım. beni hiç zorlamayan bir bluz oldu. böyle desenli kumaşları seviyorum bütün dikiş kusurlarını kamufle ediyor. Annem de güle güle giysin inşallah. Düğün için diktiklerimi sırayla yayınlayacağım inşallah.
bu arada bana yorumlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim.Gerçekten beni çok motive ediyor bu yorumlar...

3 Eylül 2009

NİCE YILLARA



Dün evlilik yıldönümümüzdü. 8 sene nasıl da çabuk ve güzel geçti. İnşallah ömrümüzün sonuna kadar birlikte geçiririz zamanımızı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...