YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

30 Ağustos 2012

UZUN KOLLU YAZLIK ELBİSE

Uzun kollu yazlık elbise sıkıntısı biz başörtülülerin en sık karşılaştığı problemlerden. üzerine penye bir hırka gerektiren kolsuz ya da kısa kollu elbiseler mevcut ya da uzun kollu tunikleri pantolonla giymek... ama tek parça uzun kollu bir elbise maalesef bulunmuyor ben de aşağıdaki bu çizgili poplin kumaştan uzun kollu bir elbise biçtim bugün bitirebilirsem üzerimde fotoğraflayıp paylaşacağım.
bir de sizlerden bir isteğim var antalya'da nerelere mutlaka gidilmeli, başörtülüler için oteller dışında üstü açık havuzlar var mı ?

25 Ağustos 2012

TEKRAR MERHABA

Çok uzun bir ara oldu farkındayım ramazanda normalde yaşadığımdan farklı bir hayat yaşamaya çalıştım bu kez. ramazanın ruhen bizi olgunlaştırması için dua ettim bol bol. bu güzel bereketli ay da hayırlısıyla bitti. rabbim hepimizin oruçlarını namazlarını ve tüm yakarışlarını kabul etsin. Ramazan boyunca ne giymek için ne de satışa koymak için birşey dikemedim sadece internetten beni bulan bir hanımefendi için valentino etek ve saks mavisi ipek bir tunik diktim ama üzerinde fotoğraflamak nasip olmadı.
valentino etekte bu sefer iki parçayı birbirine diktim böylece duruşu daha güzel oldu. hatta kış için kadifeden yapmaya karar verdim. saks maviyi tuniğin de omuzunda ve yakasında bu tatlı düğmelerle kendi kumaşından biritler kullandım. sahibi de güle güle kullansın inşallah.. şimdi sıra kısa bir tatilde. tatilde giymek için tek parça bir elbise dikmek istiyorum uzun kollu. en yakın zamanda paylaşmak üzere.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...