YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Eylül 2009

YEŞİL ELBİSE/BLUZ




Cumartesi pazarından dayanamayıp aldığım kumaştan diktim. Fırfırlı bir bluz dikmeyi ne zamandır istiyordum. Yaz için biraz koyu bir renk oldu ama ben çok beğendim bu rengi. Kot pantolonla spor, tek başına şık bir elbise oluyor. beline de kendi kumaşından bir kemer yaptım kenarlarını ekstaforla süsledim, bu ara ne kadar sık kullanıyorum bu malzemeyi. Çok kullanışlı birçok rengi var özellikle esnek kumaşların esnememesi için kullanılıyor ama ben daha çok süsleme amaçlı kullanıyorum. Kollarına minikmimik'ten öğrendiğim gibi geçirdim lastiği.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba serap abla;

bloğunu çok beğendim. beni heyecanlandırdı. bir dikiş sever olarak destekçinim.

bu yeşil elbise de bi harika olmuş. eline sağlık.

betül

Unknown dedi ki...

teşekkürler betül, bu blog işini sürdürmek için daha fazla dikiş diksem iyi olacak aslında :)

nevbahar01 dedi ki...

harika olmuş çok cici ellerine emeğine sağlık serapcığım. öptüm seni kocuman...

ilkay dedi ki...

ben bu yıl dikişe başladım kabiliyet sıfır heves dorukta bakalım sene sonuna kadar neler çıkacak nette dolaşırken elbisenizi gördüm bayıldım kendi tasarımınızmı yoksa burda modelimi bilgilendirirseniz seviniirim adım ilkay

Unknown dedi ki...

ilkay ben genelde burda kalıplarını kullanıyorum ama bazen ufak tefek değişiklikler yapıyorum. bu bluzun önü ve yakası kendi tasarımım oldu. düz bir kalıptı aslında. ama dikişte hevesin varsa yaparsın bişeyler mutlaka. istanbuldaysan yardımcı da olabirim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...