YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

11 Nisan 2010

FURKAN'IN CEKETİ VE EMİRGAN

Furkanımın ceketi cumartesi bitti çok şükür ben de bugün giymesini istedim hemen :)Tam istediğim gibi bir şey oldu.Ama buradan göremediğim,sizin gördüğünüz kusurlar varsa bir daha ki sefere yapmayabilirim o hataları. Bunun için yorumlarınızı bekliyorum:)


Bu pazar gününü Emirgan'da geçirelim istedik ama hava piknik yapacak kadar ısınmamış henüz.Ama beni sevindiren bir şey oldu Emirgan sahildeki o harebeye dönmüş cami,tuvaletleri ve abdest alma yerleri müthiş bir değişim geçirmiş.Tertemizdi çok sevindim.İnsanın camiye girdiğinde içi açılıyor artık çok şükür.


ve laleler...Her sene bu laleler için geliyorum buraya.inanılmaz güzellikteler.

6 yorum:

Annekaz dedi ki...

ah o laleler..görmeyeli uzun zaman oldu

Unknown dedi ki...

sizi burada görmek ne güzel hoşgeldiniz :)

Unknown dedi ki...

sanırım, dibini bastırırken nasıl yaptınız fermuar kapanma payına dogru olan yeri ...orda biraz sorun var gibi ,belkide ütüsü tam olmamıştır ...sevgiler,yinede çok güzelolmuş

Unknown dedi ki...

ben fermuar konusunda hala çok acemiyim çünkü kursa da gitmedim fermuar takan bir terziyi de hiç izledim. deneme yanılma yoluyla yapıyorum. ceketin yakından tekrar bir fotoğrafını ekleyeceğim eğer ters bişey varsa tekrar yorum yazarsanız sevinirim.

esra dedi ki...

Bende bloğuma .bu gün emirgana gidiyorum, yarın gidiyorum ,diyorum ,diyorum yalancı çıkıyorum...inş bu hafta içi giderim :)))dikişin d'sini bilmem elinize sağlık ...sütlü tatlılar etkinliğim var katılırsanız çok sevinirm...

nevbahar01 dedi ki...

harika resimler. ah ben gidemedim u yıl laleleri görmeye.
ceket de harika olmuş yaw ellerine sağlık...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...