YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

17 Şubat 2011

EMİNÖNÜ ÇIKARMASI (KOLYEM VE PANDELİ)

İstanbul'da yaşamama rağmen her zaman gidemiyorum eminönüne, ama gittiğimde bu renklerle istanbulda yaşamanın mutluluğunu hissediyorum hep. mısır çarşısı, mahmutpaşa, o kahve kokularıyla dolu ara sokaklar cezbediyor insanı. Bu şehri çok sevdiğimden olsa gerek istanbulu anlatan her obje hoşuma gidiyor. Aşağıdaki fotoğraftaki kolyenin malzemelerini marputçular handan aldım vakit kaybetmeden birleştirdim hemen :)


Pandeli'yi de uzun zamandır duyuyordum ama gitmek nasip olmamıştı.Ama herkese kesinlikle tavsiye ediyorum mısır çarşısının üstünde, daha merdivenlerinden çıkarken kendinizi 100 yıl önceye gitmiş hissedeceğiniz büyüleyici bir mekan. Ve yemekler....olağanüstü!!

6 yorum:

Hamarat Hatun dedi ki...

Çok güzel bir kolye olmuş çok beğendim.Eşinin tasrımlarınada yardımcı oluyorsundur sen

suhuba dedi ki...

Sitene baktımda yaptıklarını çok sevdim. Ellerine sağlık. Bu arada Beni izlemeye almışsın ziyartinede çok sevindim. Bende seni izlemeye aldım. Bundan keyif alacağımı biliyorum :)
Teşekkürler

Unknown dedi ki...

akasya ağacı teşekkür ederim

suhuba güzel yorumun için teşekkürler

Unknown dedi ki...

maşallah hiç boş durmuyorsunuz azizim (: istanbul manzaralı koyleyi ben de çok beğendim.

ha bir de; geçen gün kumaşları çıkardım, dikiş dikmeye başladım. nasıl özlemişim! hızla kumaş parçalarını giyilecek nesnelere dönüştürmeye çalışıyorum; senden aldığım ilhamla tabi ki...idolümsün (:

Unknown dedi ki...

betül yorumun beni onore etti teşekkür ederim

Büşra dedi ki...

hoca bu kolye ne güzel yaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...