YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

12 Mayıs 2011

ELBİSE BİTTİ (SANMIŞTIM)

Elbise bitti sanmıştım ama bitmemiş, etek kısmını verevden biçtiğim için herhalde giyip çıkarabiliyordum zor da olsa. ama bel bantlarını takınca elbise ne bana ne pakizeye oluyor :(( dikiş bilenlerin gülümsemesini görür gibi oluyorum buradan. hiçbir kalıp bilgisi olmadan böyle bir işin içine girersem olacağı buydu zaten.
şimdi ben elbiseyi kurtarmak için daha uzun bir fermuar kullanmalıyım ama neresine, arkadan etek tek parça ve tam ortadan kesersem verevine kesmiş olacağım kumaşı esnemesinden korkuyorum yandan nasıl olur acaba yanlar kumaş kenarı daha mı iyi olur ?
bir de dikiş dersi biyenin elbisenin kenarlarında hoş olamayacağını söylemişti ve haklıydı ben de diktiğim biyeleri içeri doğru katlayıp elimde tutturdum daha iyi bir görüntü oldu gerçekten.
foroğraf için elbiseyi iğneledim pakizenin üzerine şimdi fermuar için önerilerinizi bekliyorum


5 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

yaa bosver giyip ne yapacaksin? o kadar guzel olmus ki, sadece otur seyret :))))) hmmm yan fermuari deneyebilirsin aslinda, iyi olabilecegini dusunuyorum

ANTİGONE dedi ki...

en iyisi arkadakini kapat, yandan aç fermuarı. eteği arkadan kesersen mutlaka bir potluk verir. kolay gelsin ;)

Sevgi Tuncer Dalgıç dedi ki...

bende yandan fermuar yapman gerektiğini düşünüyorum ama yine de sen daha iyi bilenin dediğini yap:) benim boyumu çook aşıo zaten bu elbise:) ama helal olsun tebrik ediyorum seni:)

dikisdersi dedi ki...

sol kol altına kullanmalısın ,keşke tahta pamuk kullansaydın mankenine ,ölçüleriniz aynı degilmiydi :(üzüldüm bak şimdi

keskin makas dedi ki...

yan kısmına taksan olmaz mı? yani belden aşağıki yan taraf .elbise çok şık olmuş

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...