YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

16 Temmuz 2011

ALTINOLUK'TA NERELERİ GEZELİM


Çocuklarım bugün biraz daha iyiler çok şükür geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim, haftaya Altınoluk'a gitmeyi planlıyoruz daha önce gitmediğimiz bir yer olduğu için yardım istiyorum gidenlerden/bilenlerden :nerelere gidelim, nerelerde yiyip içelim yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla :)

6 yorum:

Burcu.. dedi ki...

altınoluğa giderken gürede sol tarafta deniz kenarında bir sürü balıkçı vardır orda deniz kenarında diil ama iç tarafta bir balıkçı var orda balık yiyebilirsiniz; Altınolukta şahintepesine gidip köylü kadınlardan gözleme alıp gün batımını izleyebilirsiniz; sahilde roma dondurmasını unutmayın :) Hasanboğuldu diye bir yer var bir de yolun sağında dağ tarafında kalır güre ile altınoluk arasında ama tam yerini hatırlamıyorum orayı da mutlaka görün derim..

Unknown dedi ki...

arkadaşın söylediği yerlere katılıyorum.altınolukun denizi çok güzeldir ve birçok tarihi yere de yakındır.ayrıca bir sürü tekne turları var onlara da katılabilirsiniz.ayrıca asos behramkale ve küçükkuyu da yakındır oralara da gidebilirsiniz.

Reng-i Âhenk dedi ki...

Biz yazları Güre'ye gideriz. Altınoluk'a da balık yemek için uğrarız. İçerde bir otoparkın yanında balıkçı var. Hem lezzetli, hem uygun, hem de içkisiz. Tavsiye ederim. Oralarda bir yerlerde Şelale var ama nerede olduğunu hatırlamıyorum. Bir yere kadar araba ile gidip sonra da bir vadiye iniyorsunuz, çok güzel bir manzara sizi bekliyor. Akşam Akçay sahiline gidebilirsiniz. Lunapark ve alış veriş yapabileceğiniz standlar var. Ayvalık'ta "Şeytan sofrası" harika bir yer. Oradan Cunda adasına da uğrayabilirsiniz.

suhuba dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Tatil heyecanı onları düzeltir. Altınoluk güzel. Kaz dağları olurda güzel olmaz mı? Ben şunu ısrarla vsiye ediyorum. Tura katılın. Bir günde okadar çok yer geziyorsunuzki. 2--3 şelale, dev bir kaplumbağa göreceğiniz müze ve çok tepede adını hatırlayamadığım geçmişte ayinler için kullanılan yerler, ve yanıbaşında çok özel bir köy, şarap fabrikası. Ve bir köy. Zeytin ve karga ilişkisine kadar detaylıca anlatan rehper eşliğinde bence çok keyifli. Arabayla gezmeye kalksanız okadarını yapamazsınız. Hem öğle yemeğinde balıkta ayrıca güzel. Ben ve ailem böyle bir tura katılmıştık. Sadece ufak bir tavsiye. Altınoluk merkezde kayıtarı yapıyorlar.

yemyeşildeniz dedi ki...

altınoluk'un denizi güzel, kaz dağları süper. "şahinderesi" diye harika bir şelale var, buz gibi su ama güzel yüzülüyor tavsiye ederim. bir tarafta ayvalık, ören gibi yerlere diğer taraftan assos'a komşu, çok uzak sayılmaz. oralar da güzeldir. iyi tatiller :)

fatma dedi ki...

Biz Altınoluk'u merkez olarak belirlemiş ve etrafını gezmiştik:)
Assos muhakkak gidilmesi gereken bir yer. O tarafda Yeşilyurt köyü en azından öngen otelin tepedeki cafesinin terasında çay içerek Ege denizi ile kaz dağlarını seyretmek güzel. Ayrıca köy içinde birbirinden güzel butik otelleri görmekde güzel. Adatepe köyünün meydanındaki büyük ağacın gölgesinde dinlenmek, köyün ara sokaklarında gezinmek ve oraya yakın Zeus Altarına gitmek gerekir. Gerçi bir kilometriklik bir yürüyüş gerekiyor ama oradan gözün görebileceği Egeyi seyretmeye değiyor. Zeytinyağı fabrikasındaki müzeyi gezmekde ilginç gelebilir. Hasanboğuldu da piknik çocuklara iyi gelebilir. Şelalenin döküldüğü yerde suya bile giriyorlar. Güre gezilebilir. Hatırladıklarım bunlar:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...