YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

28 Mart 2012

İNSANLIK İÇİN KÜÇÜK, BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM


geçen hafta beni blogum sayesinde tanıyan çok hoş bir hanımla tanıştım, ilk kez kendime ve aileme diktiklerim dışında bir şey diktim, çok heyecan verici bir deneyimdi. bu deneyim beni internette satış yapma konusunda da heveslendirdi. fakat ne tür şeylerin satışının daha doğru olacağı konusunda bana yardım ederseniz çok sevinirim küçük küçük adımlarla bu işe girmek istiyorum. yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :))

5 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

Günaydın sessiz bir takipçiniz sessizliğini bozdu..
İnternet üzerinde satılan çok şey var dikiş konusu güzeldir bir çok kadının ilgisini sevgisini kazanır ama bir çok kişinin yapabildiği bir şeyi internet üzerinden satabilmenin püf noktası satılan şeyin başkası tarafından kolayca yapılmayacağı bir şey satmak..bence sır burda..
Kendi tasarımlarını yani kendin tasarladığın başkasında olmayan giysiler satılabilir kanımca..
Yoksa özellikle türk hanımları marifetlidir eteğini de diker bluzunu da ama modeli veya tasarımı özgün ve farklı olanı herkes yapamaz yapamadıklarımızı ise satın alırız :)
Günaydın sevgiler..

Gülgün dedi ki...

Serap Ablacığım senin elinden çıkan her şey harika oluyor bence mesela şu haşemalarına bayılmıştım ondan yola çıkarak heşofman yaparsan yoğun talep görür bence çünkü piyasada epeyce pahalı biliyorsun hem de pek seçenek yok hemd e mevsimi....

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

bende gülgün hanıma katılıyorum.
giyicek bize uygun eşoftman bulamıyoruz,
hep kısa oluyor üstleri ,
dikerseniz bir müşterinizde ben olurum:))
hayırlı günler,sevgiler:))

Modavesaire dedi ki...

bu yolda başarılar diliyorum ve bol kazanç..benm de bir hayalim bu, ama mümkün olma ihtimali bile yok..yani zor, hem iş hem ev hem kendime, dışarıya dikmek çok zor .. sen bu yoldaki güzellikleri paylaş bizimle ama :) merak ediyorum gerçekten :))

Unknown dedi ki...

merhaba cnm internet üzerinden nekadar etkili olunur bilmem ben dışarı dikiyorum ama bi çok kıyafeti provasız dikmek pek mümkün olmadığı için net işine girmeye cesaret edmiyorum ama provasız giyisiler olabilir tabi,inşallah olur cnm bol müşteriler inşallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...