YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

17 Ocak 2012

BİR ETEK DAHA BİTTİ AMA BU SEFER KIRMIZI:)





Üç kuruş fazla oldu kırmızı oldu:)önce bir buçuğa bir metre olan kumaşımı yandan diktim altına ve üstüne dikiş geçtim. sonra kapalı pile yaptım bunu büyük çıtçıtla kapattım baktım düzgün durmuyor diktim üstünden sonra da daha önceden diktiğim ve burada yayınladığım deri kemerle birlikte kullanmaya karar verdim, okulun ikinci dönemine kadar dikmeyi istediğim çok şey var burada buluşalım inşallah:)

16 Ocak 2012

OĞLUM 10 YAŞINA GİRDİ

eteği bitiremedim ama hafta sonuna bir pasta sığdırdım. saatler süren elektrik kesintisi bu pastaya yaradı ilk kez insan modellemiş oldum. tam olarak oğlumu anlatan bir pasta oldu, aslına bakarsanız zamane çocuklarını, çok bilgisayar az oyun az ders :) böyle dediğime bakmayın karnesi oldukça iyi:))



pastanın tarifi hünerli bayanların pandispanyası ve cream ole+ kremşanti karışımı bir krema ve üzerine şeker hamurundan hayaller ve en güzeli çocuğunuzun yüzündeki hayranlık ve mutluluk :)))

9 Ocak 2012

Pratik bir etek


Dikimi oldukça kolay bir etekle cok yakında burada olacağım inşallah. Kumaşım gülkurusu yumuşak ve süete benzer bir kumas

5 Ocak 2012

ÇOK UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA

Bir türlü yazamadım, günlerce ağladım, sonra haftalarca düşündüm. Hala teyzemden bahsedildiğinde burnumun sızlamasına ve akan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. hayatıma dönmem zor oldu, kendimi gülerken bulduğumda suçladım, ne yapıyordum ben ? çok şükür insan bir yerden sonra aklını başına topluyor, tamam çok sevdiğimiz birini kaybettik, çok seviyorduk onu, gençti ama bunu Rabbım böyle istemişti ve O'nun çok haklı gerekçeleri vardı...artık bize düşen hayatımıza geri dönüp,bize verilen zamanı salih amelle geçirmek... hepinize başsağlığı mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.
Bugünlerde okulla haşır neşirim, vizelerim bitti ardından final zamanı geldi. öğrencilik bana çok iyi geldi, bu yaşta bir şeyleri okulda öğrenmenin tadı da başkaymış.
bu arada uzun zamandan sonra kumaş aldım geçen hafta ve kalıpsız bir şekilde biçtim, yarasa kollu uzun bir tunik diktim.

kumaş esnek olduğundan benim makinem dikmedi yine ben de organze kurdelenin üzerinden diktim. yakında üzerimdeki halini de paylaşırım inşallah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...