YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Eylül 2012

15 Eylül 2012

DÜĞÜNDE GİYDİKLERİM, VALENTİNO ETEKLE BAŞKA KOMBİNLER

salı günü gittiğimiz akraba düğününde valentino eteği ve pudra bluzu üzerine burada diktiğim kırık beyaz ceketle kombinledim. Burada bahsettiğim ayakkabı ve çantayla tamamladım. Fotoğraflar düğünden eve geldikten sonra çekildiği için kıyafetler buruşuk kusura bakmayın :)
takı olarak linkteki takıyı kullandım fazla gösterişli olmayayım diye. nasıl buldunuz?

İMKANSIZLIKLAR İÇİNDEN DOĞAN HAŞEMA

Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi çok da güzel olmadı ama sebepleri çok. Antalya'daki teyzemiz çabucak dikilecek bir haşema istedi. çünkü vaktimiz kısıtlıydı gündüzleri hem denize giriyor sonra müze/örenyeri ne varsa geziyorduk :) akşamları yorgun argın eve geliyorduk. bir akşamüstü Antalya'daki bursa kumaş pazarına gittik haşema için kumaş baktığımızı söyledik bize paraşüt kumaşı gösterdiler. kumaş gerçekten kötü ama seçenek yok. hiç yoktan iyidir deyip üstüne bu mavi kumaşı altına da siyah kumaşı aldık.
sonra yeni bir sorun daha çıktı burda dergilerim yanımda yoktu, teyzemizin elinde 90 yıllara ait burda dergileri vardı hiçbirinde büyük beden için kuplu bir model bulamadık. bir gömlek kalıbı buldum o da boldu sonra kollarına ve beline lastik geçirelim dedik ve sonuç bu :( inşallah en yakın zamanda bakırköydeki kumaşçımdan alıp yenisini dikeceğiz inşallah.
görüntü kötü de olsa kumaş ıslanınca hiç yapışmadı neredeyse ve çok çabuk kurudu. bu postu da yaptım ki her zaman güzel şeyler dikemiyorum bu bilinsin ...bundan sonraki postta burda dergisinden nasıl kalıp çıkarılır püf noktaları neler onları paylaşacağıum inşallah. benim yorumsuz bırakmayın arkadaşlarım.

12 Eylül 2012

YAZ BİTMEDEN ÇİÇEKLİ BİR ELBİSE DİKTİM

Bu kadar dolu bir tatil geçirmemiştim ama blogu da ihmal etmiş oldum tabi. Postların bir kısmı da böyle özürlerle geçiyor ama inşallah bundan sonra daha sık güncelleyeceğim inşallah. Tatilin son kısmını antalyada eşimin teyzesinde geçirdik. Teyzemize haşema torununa da bu tatlı elbiseyi diktim. elbise burdanın çocuk özel sayısından.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...