YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Ocak 2010

BEĞENDİKLERİM




Birkaç değişiklikle benim giyebileceğim hale gelebilecek tatlı kombinasyonlar...)))

19 Ocak 2010

BURBERRY III


Paylaşmadan duramadım, burberrynin diğer trençkotlarına göre çok farklı ve ayrıntılarla dolu ...

15 Ocak 2010

BEYAZ ŞİFON BLUZ


BURDA dergisinin haziran 2009 sayısındaki bu kalıbı esas alarak bir bluz dikiyorum. Valonlu bluzleri çok seviyorum ama valonların kenerları beni korkutuyordu.

Singerin bu ürününe çok şaşırdım. teyellemeye gerek kalmadan incecik kıvırıyor.ben makinenin zikzak ayarında diktim belirgin volanlar için.





bitirmek için sabırsızlanıyorum:))

ETEK BİTTİ



Eteği de tamamladım. modeldeki parçaları birleştirirken Furkan'a dikemediğim:) ceketten artan derilerden biye yaptım. üzerimde de fotoğrafını çekeceğim ama bir sonraki posttaki bluz bitince...

FURKAN'IN PANTOLONU




Pantolonu daha önce yayınlamıştım ama kazağıyla birlikte fotoğraflayayım dedim. Triko zara kids, zaranın meşhur %50 indiriminden :)

11 Ocak 2010

ETEK BİÇİLİYOOOR!


bu güzel kumaştan alttaki eteğin uzun ve pilelisini dikeceğim inşallah. önümüzdeki günlerde paylaşmak üzere..

CEKET İPTAL, PANTOLON BİTTİ !



Furkan'a dikmeye çalıştığım deri ceketi uzun bir süre görmek istemiyorum, diktiğim yerlerin sökülmemesi yüzünden zor anlar yaşattı bana ben de öylece kaldırdım akıl sağlığım için. ben de ceket yerine güzel bir triko aldım.ikisini birlikte fotoğraflayacağım inş. bu da pantolonun bitmiş hali paçalarını bastırmadan fotoğrafını çektim hemen. ilk defa bu kadar çabuk ve kolay biten bir pantolon diktim, hem de çok az hatayla. şimdi yorumlarınızı bekliyorum. bu hafta kendime bir etek ve bluz dikmeyi planlıyorum bakalım becerebilecek miyim?

10 Ocak 2010

İKİNCİ MİM !

Bugün Çatıkatı İlkaydan üçüncü bahsedişim hayırdır inşallah. ilkay kendini izleyen herkese göndermiş bu mimi. (masaüstünü göster mimini)

antalya da kızgın güneşin altındaki plaj havlumuz ve taşlar...

İLK MİMİM

sweethearteda beni mimlemiş. çok hecanlandım şimdi :) zaten çok geç fark ettim bari hemen başlayayım
1.ŞUAN OKUMAKTA OLDUĞUNUZ KİTAP VE KISACA KONUSU
yazarın odası / philip gourevitch

kitap truman capote, ernest hemingway, t.s eliot, jorge luis borges, rebecca west, graham greene, william faulkner, g.garcia marquez ve stephen king'in yazarlık deneyimleriyle ilgili röportajları kapsıyor. Nasıl bir ortamda yazmaktan hoşlanırlar,nerede ve ne zaman yazmaktan hoşlanırlar gibi sorular soruyor yazarlara. yeni başladığım için şimdilik bir yorum yazmak güç ama güzel bir kitaba benziyor..


2.EN SON ALDIĞINIZ KİTAP
korkma ben varım /murat menteş

Bu kitaba bayıldığımı söyleyebilirim, önceki kitabı dublörün dilemması'ndan bile güzel.


3.ŞİMDİYE KADAR ALDIĞINIZ KİTAPLAR İÇİNDE EN SEVDİĞİNİZ
tutunamayanlar/ oğuz atay

hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim bu kitap için. hala arada bakarım içinden çok beğendiğim kısımları okurum.


4.Bir türlü bitiremediğiniz ,bitirsenizde sizi illallah ettiren kitaplar
giovanni papini/çıldırının anaforunda

bir anı kitabı. bu tür anı kitaplarını çok severim ama bir türlü bitiremedim. o kadar başlamama rağmen aklımda tek kalan adamın motro sistemi çok gelişmiş bir şehirde işine gidiyor olması :)



5.Elinizdeki kitap bitince okumayı düşündüğünüz kitap ;
çavdar tarlasında çocuklar/j.d.salinger


eşim şiddetle tavsiye ediyor evde bulabilirsem okumaya başlayacağım.

ben de çatıkatını ve antigone u mimliyorum...

FORUM İSTANBUL VE İKEA MACERAMIZ


Bu pazar uzun zamandır merak ettiğimiz Forum istanbula gittik.doğrusu çok beğendim alışveriş merkezini. herşeyin bu kadar düşünüldüğü bir yeri ilk kez görüyorum. çok farklı bir dizaynı vardı. her yer ayrı telden çalıyordu:) D&R bu zamana kadar gördğüm en fazla kitap olan D&R dı. Mescidi de çok güzeldi. İçinde evcil hayvan dükkanının,devasa bir akvaryumun, buz pistinin ve iki büyük oyuncakçının olduğu çocukları deliye çevirebilecek bir yerdi. ama alışveriş yapmak için çocuklar olmadan gelmek en doğrusu :) bir sürü indirimde olan mağazada aklım kaldı ama hiç birine giremedim üç erkekle!

Forum İstanbulun bir kısmını gezdikten sonra Ikea ya geçtik. rahat gezelim diye çocukları top havuzunun olduğu yere bıraktık. daha 15 dakika oldu olmadı adımızı anons ettiler. çok şaşırdık tabi aşağı indiğimizde yusufu orada çocuklara bakan kızın kucağında ağlarken bulduk. Meğer bizim yaramaz top havuzunda sağa sola atlarken düşmüş gözünün kenarı da kızarmış hemen bizi acil müdahalenin yapıldığı yere aldılar , doktor geldi kontrol etti kremdi buzdu bayağı bir uğraştılar önemsiz bi kızarıklık için. sonra da bir görevliyi yusufa dondurma almaya gönderdiler. oğlumu yaramazlığı için ödüllendirdiler bir de. ama ikea yı çok taktir ettim. işlerini ciddiye alıyorlar. Çatı katı İlkay'ın neden buraya deli olduğunu anlamak güç değil doğrusu:)

7 Ocak 2010

DERİ CEKET VE PANTOLON



Furkan'a diktiğim gri balıksırtı ceketin kalıbından bir de deri ceket biçtim. Kalıp normal kumaşlar için olduğundan kol kısmı kol oyuntusundan büyüktü. ben de bir terzi arkadaşımın tavsiyesiyle kolu daralttım. Makinem deriyi dikmediği için kalıp çıkardığım kağıtlarla diktim.Şimdi benim için en zor olan kısımlarında sıra ilik cep ve yaka. inşallah en kısa zamanda bitirip oğlumun üzerinde fotoğraflayacağım.

bu da altına dikmeyi düşündüğüm pantolonun kumaşı. biçildi dikilmeyi bekliyor :)

5 Ocak 2010

BURBERRY II




bu kadar beğenilince birkaç tane daha ekleyeyim dedim. Furkan'a diktiğim deri ceket ve pantolon da yakında burada olacak :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...