YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

28 Nisan 2011

İŞTE YİNE BAŞLIYORUZ

Yine boyumdan büyük bir işe kalkışıyorum :) Bu Valentino elbiseyi beraber dikeceğiz inşallah...
Şimdi arkadaşlar üst kısmındaki plise olayını nasıl halledeyim , kumaşı kırıştırak telalayıp mı yapayım yoksa düzgün pliler için pliseye mi vereyim. Bu adreste 360 derece inceleyebilirsiniz elbiseyi. bana akıl verirseniz başlamadan daha kolay bitirebilirim bu sefer belki


resim üzerine tıklayınca biraz daha büyüyor

5 yorum:

Gezi/yorum... dedi ki...

Çok zarif bir tasarım harika...

Adsız dedi ki...

Canım bence üstteki pile için hiç ugraşma o şekilde satılan pileli kumaşlar var ya aynı renginden bulabilirsen kumaşının ondan al :)
bürümcük diyorlardı galibaa kumaşın adına :) ya da başka bişeyy ama

zeynep dedi ki...

Ben olsam nervür yapardım yada hazır satılan pliseli kumaşlar varsa da olur,zira elde yapılan pliseler kalıcı olmaz..Göğüs altı zaten 5cm parçalar iç içe geçerek yapılmış diye tahmin ediyorum...Şık bir modelmiş ben tesettürlü olduğumdan pliseli kumaş bulursan aynından kolda çalışırdım hatta kol ağzı yarı ispanyol eğimli bir kesimde yapardım. Ki nefis olurdu..Etek kadar uğraşmamanızı dilerim zira pratik kesim bilginiz yoksa model çalışmak bir hayli zor olur..Kolay gelsin..

muko dedi ki...

piliseye ver yada hazır satılan pilileli kumaşları tercih et bence
ama piliseye verirsen altında düz olarak kulanman daha iyi olur sanki

sevgiler

Kalbişeker dedi ki...

Ablacım yapman gerekenler ilk öncelikle astar için kullanacağın kumaşa dog tela uygulayarak form verip bi büst hazırlamalısın..Diktiğin büstü manken almıştım sanırım onun üzerine arka ortadan iğnelerle tuttur..Pliseli kumaşaın varsa omuz ve göğüs altındaki yani üçgen yerden iğnelerle tuttur ve teğel al..Eğer kumaşın pliseli değilse de elinle tutturarak mini mini piller yapıp yine dediğim yöntemle manken üzerindeki büste tuttur..Yapmakla anlatmak çok farklı anlatamadım sanırım ama sorma istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olurum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...