YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

5 Ocak 2012

ÇOK UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA

Bir türlü yazamadım, günlerce ağladım, sonra haftalarca düşündüm. Hala teyzemden bahsedildiğinde burnumun sızlamasına ve akan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. hayatıma dönmem zor oldu, kendimi gülerken bulduğumda suçladım, ne yapıyordum ben ? çok şükür insan bir yerden sonra aklını başına topluyor, tamam çok sevdiğimiz birini kaybettik, çok seviyorduk onu, gençti ama bunu Rabbım böyle istemişti ve O'nun çok haklı gerekçeleri vardı...artık bize düşen hayatımıza geri dönüp,bize verilen zamanı salih amelle geçirmek... hepinize başsağlığı mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.
Bugünlerde okulla haşır neşirim, vizelerim bitti ardından final zamanı geldi. öğrencilik bana çok iyi geldi, bu yaşta bir şeyleri okulda öğrenmenin tadı da başkaymış.
bu arada uzun zamandan sonra kumaş aldım geçen hafta ve kalıpsız bir şekilde biçtim, yarasa kollu uzun bir tunik diktim.

kumaş esnek olduğundan benim makinem dikmedi yine ben de organze kurdelenin üzerinden diktim. yakında üzerimdeki halini de paylaşırım inşallah.

8 yorum:

nilerk dedi ki...

Hoş geldin tekrardan Rabbım sabır versin inşallah .

otuzundansonra dedi ki...

çok üzüldüm inan,başın sağolsun.Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin inş.
bu arada tunik çok güzel görünüyor,ellerine sağlık.sevgiler

Adsız dedi ki...

Başınız sağolsun, sessiz takipçilerindenim. çok üzüldüm inan, ayrıca hoşgeldin tekrardan

ÖZ MODİSH dedi ki...

Başın sağ olsun.Allah sizlere sağlıklı ömür versin inş.Tuniğin bitmişini bekliyorum.

Nisamu Style dedi ki...

Başınız sağolsun.RABBİM sabır versin....

Bende 2 yıl önce çok sevdiğim yengemi kaybettim aniden ve 1 yıl her an aklımdaydı.Zaman geçtikçe unutulmuyor sevdiklerimiz ama mecburen alışılıyor yokluklarına.

Adsız dedi ki...

merhaba.Diktiklerinizi beğeni ile takip ediyorum.benim size bir sorum olacak. bende kendimce bişeyler dikmeye çalışıyorum.bir arkadaşıma elbise dikicem. ilk defa üstten oturtmalı bişey dikicem önceden genelde robalı dikiyordum.bele kadar fermuarlı olsun istiyor
hafif elastik bir kumaş.altı geniş olsun istiyor. bana bir modelle anlatmaya çalışır mısınız. neler yapmam gerektiğini filan.şimdiden çok teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

Selam, basin sagolsun. Tekrar donmene sevindim. Seni uzun zamandir okuyorum ve blogunu cok begeniyorum. Insallah birdaha bu kadar uzun ara vermezsin dikis ve yazilarina. Sevgiler, Gurbet

STYLE M dedi ki...

hos geldin serapcim.. allah sabir versin.. okumaya baslamana sevindim hangi bölüm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...