YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

10 Ocak 2010

FORUM İSTANBUL VE İKEA MACERAMIZ


Bu pazar uzun zamandır merak ettiğimiz Forum istanbula gittik.doğrusu çok beğendim alışveriş merkezini. herşeyin bu kadar düşünüldüğü bir yeri ilk kez görüyorum. çok farklı bir dizaynı vardı. her yer ayrı telden çalıyordu:) D&R bu zamana kadar gördğüm en fazla kitap olan D&R dı. Mescidi de çok güzeldi. İçinde evcil hayvan dükkanının,devasa bir akvaryumun, buz pistinin ve iki büyük oyuncakçının olduğu çocukları deliye çevirebilecek bir yerdi. ama alışveriş yapmak için çocuklar olmadan gelmek en doğrusu :) bir sürü indirimde olan mağazada aklım kaldı ama hiç birine giremedim üç erkekle!

Forum İstanbulun bir kısmını gezdikten sonra Ikea ya geçtik. rahat gezelim diye çocukları top havuzunun olduğu yere bıraktık. daha 15 dakika oldu olmadı adımızı anons ettiler. çok şaşırdık tabi aşağı indiğimizde yusufu orada çocuklara bakan kızın kucağında ağlarken bulduk. Meğer bizim yaramaz top havuzunda sağa sola atlarken düşmüş gözünün kenarı da kızarmış hemen bizi acil müdahalenin yapıldığı yere aldılar , doktor geldi kontrol etti kremdi buzdu bayağı bir uğraştılar önemsiz bi kızarıklık için. sonra da bir görevliyi yusufa dondurma almaya gönderdiler. oğlumu yaramazlığı için ödüllendirdiler bir de. ama ikea yı çok taktir ettim. işlerini ciddiye alıyorlar. Çatı katı İlkay'ın neden buraya deli olduğunu anlamak güç değil doğrusu:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Just wanted to say hello someplace. Found [url=http://www.google.com/ncr]you guys through google[/url]. Hope to contribute more soon!
-assepeWrola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...