YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ, YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN...

20 Eylül 2010

YARDIM!!


4-6 yaş çocuklar için deneyip de beğendiğiniz etkinlik kitapları var mı ya da okuyup tavsiye ettiğiniz...Yusufla bu seneyi boş geçirmek istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

5 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Ana sınıfında staj yaparken ya pa yayınlarını uyguluyorduk hocamla çokta keyif alarak çalışıyorduk inceleyin interseniz
sevgiler

Unknown dedi ki...

Serapcim tubitak in cikardigi merakli minik dergisini belki biliyorsundur ama yine de bir soyleyeyim dedim... bizim kizlar cok seviyorlar bayagi da etkinlik oluyor her sayida... insaallah verimli bir yil olur
Sukran

Unknown dedi ki...

teşekkürler iki öneriye de bakacağım bu hafta :)

mine dedi ki...

Yardımcı olmak isterdim ama ben 18 yasına getirdim:) o yıllar silindi hafızamdan...... yanlız öğrendigim bi şey oldu ve bana bu mantıklı geldi, paylaşmak istedim sizlerlede.
okul cagına kadar cocukların alt beyinleri öğrendikleri herseyi kaydedermiş. Gördüğü duydugu. oturup pür dikkat dinlemesine falan gerek yok, alt beyin otomatik algılarmış. (bu suna bizler için bile etkili imiş.) Oturtum dinletmeseniz yada izletmeseniz bile ileride yabancı dili cabuk öğrenip kavraması için sürekli o dilde bir ses cd si yada film. Hergün düzenli olarak bir iki saat yapılabilir. ilerde cocuk için kolay olması acısından.

makbule dedi ki...

geçen yıl tüyap kitap fuarından almıştım zambak yayınlarının HER GÜNE BİR ETKİNLİK dört adet kitap özellikle tavsiye ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...